Nauwgezet, accuraat en met
zeer snelle responsetijden

Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso Lisse weet hoe belangrijk een professionele samenwerking tussen een advocaat en een gerechtsdeurwaarder is: bereikbaarheid buiten kantooruren, kennis van zaken, flexibiliteit en een prettig persoonlijk contact vormen de belangrijkste pijlers onder deze dienstverlening.

 

Kuyt werkt zeer nauwgezet en accuraat en met zeer snelle responsetijden. Daarnaast voldoet het kantoor aan de strenge Normen voor Kwaliteit conform de normering van de Koninklijke Beroepsorganisatie voor Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en staan wij, net als het notariaat, onder toezicht van het Bureau Financieel Toezicht (BFT).

 

Lees meer

 

 

Gekwalificeerde gerechtsdeurwaarders

Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso Lisse is bekend met de behoefte in de advocatuur en weet welke onderwerpen hierin belangrijk zijn. Als advocaat kunt u bij ons met één telefoontje uw (spoed)opdrachten aanmelden. Vervolgens kunt u uw stukken per e-mail of per (Falk-)koerier aan ons toezenden en wij verzorgen de rest. Wij controleren uw stukken op nietigheden en op de meest recente wettelijke vereisten en aanzeggingen.

één aanspreekpunt voor uw opdrachten

Wij voeren uw opdrachten uit in heel Nederland, maar ook internationaal kunnen wij u van dienst zijn. Indien nodig doen wij dat in samenwerking met onze partners, die voldoen aan dezelfde kwaliteiten en waarden als de onze. Wij verzorgen de coördinatie van uw opdrachten en u heeft slechts 1 contactpersoon. U hoeft dan niet nog eens uw kostbare tijd te verdoen door zelf gerechtsdeurwaarders ter plaatse uit te gaan zoeken.

Direct contact? Bel 085-016 02 67

Wij voeren uw opdrachten uit in heel Nederland, maar ook internationaal kunnen wij u van dienst zijn.

 

Contact