Sterk gericht op het MKB
in de regio Bollenstreek

Kuyt is als incassospecialist en bemiddelaar de juiste professional op de juiste plaats.

 

Contact

Kuyt kent de regio als geen ander en is als gerechtsdeurwaarder en incassospecialist sterk gericht op het MKB in de regio. Kuyt Gerechtsdeurwaarder en Incasso Lisse is professioneel bemiddelaar en juridisch adviseur bij openstaande vorderingen en juridische geschillen.

 

Het incasseren van de openstaande posten in het MKB is nog altijd een lastig onderwerp. Het uitblijven van betalingen én het behouden van een goede relatie lijken vaak haaks op elkaar te staan.

 

Lees meer

zakelijk en professioneel

Kuyt is als incassospecialist en bemiddelaar de juiste professional op de juiste plaats. Tevens is zijn kennis van de regionale MKB in het voordeel van alle betrokken partijen. Kuyt stelt zich tussen de partijen zakelijk en professioneel op. Hij waakt over de balans tussen relatie en het voldoen van de vordering.

 

Kuyt behandelt de complexe incasso’s persoonlijk en zijn aanpak is oplossings- en resultaatgericht.

juridisch advies

Voor het verkrijgen van een juridisch advies kunt u natuurlijk naar een advocaat gaan. Veelal is deze vorm van advies relatief duur. U kunt ook Kuyt om juridisch advies vragen. Het team van Kuyt is gespecialiseerd op het gebied van incasso gerelateerde zaken.

 

Haar doelstelling is om, door doortastend en respectvol op te treden richting wederpartij/debiteur, zo spoedig mogelijk tot een oplossing van het geschil te komen. Tussenkomst van de rechter wordt daarbij bij voorkeur ontweken, ook om de relatie tussen partijen zo veel mogelijk in stand te houden. Mocht er desondanks een gang naar de rechter nodig zijn, dan kan het team vanzelfsprekend ook daar met al haar kennis en ervaring als procesgemachtigde juridische bijstand verlenen.

persoonlijk contact

Schroom niet om contact op te nemen en samen met de gerechtsdeurwaarder de situatie te bespreken. Kuyt komt bij u langs als u niet uit uw bedrijvigheid weg kunt. Wees verstandig en schakel Kuyt op tijd in. Dat bespaart u veel kosten!

Direct contact? Bel 085-016 02 67