Kuyt Gerechtsdeurwaarder & Incasso Lisse is sinds 4 januari 2016 gevestigd in Lisse. Het kantoor is opgericht door Kees Kuyt, gerechtsdeurwaarder en eigenaar. Kuyt heeft zeer bewust gekozen voor Lisse, het hart van de Duin en Bollenstreek.

 

Kees Kuyt heeft ruim dertig jaar ervaring als deurwaarder en incassospecialist. Negen jaar bij de belastingdienst in Haarlem en elf jaar in de Duin en Bollenstreek als belastingdeurwaarder/invordering coördinator. In die hoedanigheid is hij werkzaam geweest voor alle gemeenten in de Bollenstreek. Tevens heeft Kuyt gewerkt voor de ISD Duin- en Bollenstreek en diverse woningbouwverenigingen.

 

Vanaf 2004 is Kuyt werkzaam geweest als kandidaat-gerechtsdeurwaarder bij drie verschillende gerechtsdeurwaarderskantoren. Vanaf 2008 zelfstandig ondernemer/eigenaar van een incassobureau, freelance-gerechtsdeurwaarder en interim-manager bij diverse incassopartijen.

 

Lees meer

 

Ruim 30 jaar ervaring als

deurwaarder en incassospecialist

Home > Over ons > Team > Nieuws > Vacatures

Kuyt verstrekt het Premium Comfortpakket aan alle sponsors van FC Lisse.

 

Lees verder

Wij zijn u graag van dienst!

C. Kuyt
Gerechtsdeurwaarder

 

Contact

 

S. Kuyt-Gleijsteen
Incassospecialist

 

Contact

 

T. Kuyt
Officemanager

 

Contact

 

Gekwalificeerde gerechtsdeurwaarders

Het team van Kuyt is samengesteld uit twee gekwalificeerde (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders, met ieder zijn eigen specialiteit, ondersteund door incassospecialisten. Korte lijnen en direct contact met de deurwaarders is bij ons normaal. Onze gerechtsdeurwaarders hebben jarenlange ervaring en zijn buiten de reguliere exploten ook experts in het opmaken van complexe exploten.

 

De meest voorkomende ambtelijke taken zijn het uitbrengen van dagvaardingen, het betekenen van vonnissen en beschikkingen en het ten uitvoer leggen daarvan. Daarnaast zijn de deurwaarders bij uitstek incassospecialisten. De (regionale) kennis en expertise van het team van Kuyt, haar kennis van relatiebeheer en het oog voor het kostenaspect behoed u vaak voor gerechtelijke procedures. Het in de minnelijke fase betaling verkrijgen van uw openstaande post is een kwaliteit van Kuyt.

 

heel nederland is ons werkgebied

Kuyt verzorgt de uitvoering en coördinatie van uw ambtelijke opdracht door geheel Nederland. Door een intensieve samenwerking met 4 collega deurwaarderskantoren kan Kuyt heel Nederland bedienen. Op deze manier kan een opdrachtgever al het ambtelijk werk overlaten aan één kantoor.

Direct contact? Bel 085-016 02 67